SIVUSTOT KERRALLA KUNTOON!

PYYDÄ TARJOUS!

VERKKOSIVUJEN TARKOITUS ON MYYDÄ!

PALVELUT - VERKKOSIVUSUUNNITTELU

Puuttuvatko yritykseltänne verkkosivut?
Onko verkkosivuston teettäminen joskus tuntunut ylitsepääsemättömän hankalalta?
Mitä asioita verkkosivustoilla kannattaa esittää?

MITÄ?

Internetissä näkyminen on nykyään tärkeää muillekin kuin verkkokaupoille. Myös muut yritykset tarvitsevat oman paikkansa Internetin syövereissä, sillä ilman nettisivuja yritystä ei välttämättä löydetä. Ihmiset eivät vaivaudu pelkästään soittelemaan yrityksiä läpi vaan hakevat haluamansa tiedot yrityksestä ja sen palveluista etukäteen verkon kautta.

Mutta ei pelkästään riitä, että sivusto on olemassa, vaan sen pitää olla käyttäjäystävällinen eli käytettävyydeltään hyvä.

OivaTieto pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksellenne jo alun perin käytettävyydeltään erinomaiset sivut, joihin käyttäjät ovat varmasti tyytyväiset.

MIKSI?

MITEN?

Verkkosivujen toteuttaminen lähtee ko. toimialan sivustojen tarkoituksen ja kohderyhmän määrittelyllä. Mitä asioita sivustolta pitää löytyä, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin yrityksen loppuasiakkaita.
 
Sivuston visuaalinen ilme hahmotellaan ja hyväksytetään asiakkaalla. Valitaan yrityksellenne sopivin toteuttamistapa (julkaisujärjestelmä tai kiinteä HTML), Sivusto koodataan ja sivustolle tehdään hakukoneoptimointi sekä hankitaan palvelintila ja verkkosivuosoite. Lopuksi sivusto julkaistaan loppuasiakkaille.

Kauttamme on myös mahdollista saada sivustollenne muita toiminnallisuuksia kuten kävijäseuranta tai sähköinen varausjärjestelmä.

Yrityksen verkkosivut ovat tärkein markkinointiväline!

Asiakkaista 78% etsii tietoa tuotteista verkkosivujen kautta. Siksi, se miltä verkkosivut näyttävät, vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen.

Panostakaa siis tärkeimpään myynnin kasvattajaan ja varmistakaa, että ne tehdään asiakkaita varten.

Me olemme erikoistuneet juuri käytettävyyden kehittämiseen, joten miksi ette teettäisi sivustoja kerralla asiakasystävällisiksi?

oivatietooy001007.jpg